JACK LINK´S

História spoločnosti je založená na túžbe po americkom sne. Začína sa s prastarým otcom Jacka Linka, Chrisom, ktorý odišiel z Nemecka, aby vybudoval svoj  nový život v USA a položil základy pre Jack Link's. 

V roku 1885 prichádza Chris do Ameriky. Usadil sa v Minongu severnom Wisconsine a z Nemecka si so sebou doniesol veľké množstvo vynikajúcich mäsových receptov, hlavne na klobásky. Jeho lahôdky sa medzi novousadlíkmi stali legendárne. Farmári and drevorubači prakticky vytrhávali snacky z jeho rúk aby si ich brali do práce či ako lahôdky svojim rodinám.

O niekoľko rokov neskôr Chrisov syn Earl otvoril prvý obchodný dom a mäsiarstvo v meste a pokračoval v rozvíjaníaj starej rodinnej tradície - vyrábal to najlepšie sušené mäso, ktoré človek mohol ochutnať.

Earlov syn Wilfred  „Vlk“ Link bol narodený v roku 1916 a rodina mu odovzdala tajomstvá výroby rodinného receptu beef jerky . Wilfred Link bol vyhlásený  chovateľ dobytka a  predal tieto zručnosti aj svojmu synovi Jackovi, naučil ho chovať dobytok, starať sa o mäsový biznis a vyrábať tie najlepšie produkty ešte ako dieťa. O pár rokov neskôr počas lovu s jeho dvomi synmi, Jack prišiel s nápadom výroby jerky podľa starých rodinných receptov a tak zrodila značka Jack Link’s Beef Jerky .

Dnes, po 130 rokoch skúseností, je Jack Link's najväčším a najrýchlejšie rastúcim výrobcom mäsových snackov na svete s dominantným 53 % podielom na trhu.

Firma dnes predáva viac ako 100 rôznych mäsových produktov  vo viac ako 40 krajinách na celom svete.

JACK LINK´S sú zastúpené v nasledujúcich kategóriach: