Ako vznikol OUTDOOR GUIDE

 

Značku OUTDOOR GUIDE vybudoval slovenský polárnik Peter Valušiak postupne. Ešte počas komunizmu sa venoval výškovým prácam a expedičnej činnosti do vysokých hôr vo vtedajšom ZSSR a odľahlých častí sveta. Uskutočnil desiatky expedícií, z ktorých niektoré z nich boli jedinečné. Po páde komunizmu sa začal okrem výškových prác venovať aj školiteľskej  činnosti pre práce vo výškach, k čomu  sa postupne pridalo aj veľkoobchodné zastúpenie niektorých outdoorových značiek ako Petzl, Kong, MSR...Všetko to postupne smerovalo k otvoreniu maloobchodnej predajne, ktorá sa postupne z 220m2 a pôvodného názvu Trekland, zmenou miesta zväčšila na 1300m2 a zmenila názov na OUTDOOR GUIDE. Stala sa tak najväčšou outdoorovou predajňou v Bratislave. K tejto predajni časom pribudla ďalšia v obchodnom centre Bory Mall a zväčšila tak celkovú predajnú plochu značky Outdoor Guide na viac než 1500m2.

Prečo nakupovať u nás?


Outdoor Guide – to sú viac než 25 ročné skúsenosti zo sveta outdooru. Náš voľný preklad je „outdoorový sprievodca“ a na tomto princípe aj fungujeme. Naším cieľom je pomôcť Vám zrealizovať svoje sny a priblížiť Vás čo najbližšie k prírode. Zakladáme si na individuálnom prístupe, ktorý nákupom tovaru nekončí. Staň sa členom Outdoor Guide tímu a pridaj sa k akciám, ktoré pre vás organizujeme.

Outdoor Guide Vám vo svojich predajniach ponúka širokú škálu svetových značiek, z nich niektoré sú zastúpené Shop In Shop systémom. Pre tých, ktorý začínajú alebo sa ešte nerozhodli pre konkrétny produkt, je tu naša požičovňa. Okrem klasiky ako ski alp, lezenie a vodné športy si môžete zapožičať aj expedičnú výstroj pre najextrémnejšie expedície.

Pre tých, ktorý chcú skúsiť aj náročnejšie túry, splavy riek a pod. ponúkame prostredníctvom našich dlhoročných kamarátov-partnerov ich profesionálne služby, či už ako profesionálnych sprievodcov alebo cestovných kancelárii. Pre expedície chtivých je tu ponuka expedícii od Petra Valušiaka do najvzdialenejších polárnych oblastí sveta.


Tešíme sa na Vašu návštevu u nás
Váš OUTDOOR GUIDE tím.